Kjøpsvilkår Bedriftskunder

 
Ordre:
Det er kun mulig å velge en meny pr. ordre, men man står fritt til å bestille flere typer desserter. 
Ved innleggelse av ordre må man legge inn antall kuverter, størrelse, velge varm/kald mat, og utkjøring eller "Hent selv". 
Det er kun mulig å bestille inntil 48 timer før levering. 
 
Spørsmål? Kontakt oss
 
Endring av eksisterende ordre kan foretas på nett inntil 48 timer før levering, men endring registreres først som en avbestilling og ny ordre må deretter opprettes.
Man kan da risikere å ikke få bestilt på nytt p.g.a. manglende kjøkkenkapasitet. Vi anbefaler derfor kundene å prøve å gjøre en tilleggsbestilling hvis det
er mere mat enn opprinnelig bestilt man ønsker. Usikker? Kontakt oss på telefon 22467200 eller på e-mail via "Spørsmål?" .
 
Betaling/Ordrebekreftelse/Faktura:
Fakturering og betaling skjer i kassen ved bestilling. Ordre er ikke endelig bekreftet før betaling er foretatt via NETS. Ordrebekreftelse/Faktura sendes da via e-mail.  
 
Avbestilling: 
Avbestilling av ordre kan gjøres på nett inntil 48 timer før avtalt leveringstidspunkt. Penger blir da automatisk returnert via NETS til det kort  
ordren opprinnelig ble betalt fra. Dette kan ta fra 1-9 dager avhengig av NETS.
Har du spørsmål kontakt oss pr telefon 22467200 eller på e-mail via "Spørsmål" .
 
Levering:
Ved levering av mat tar vi forbehold om et slingringsmonn på inntil 30 minutter før og etter angitte leveringstidspunkt.
 
Retur/Henting av terracotta:
Dette kan gjøres enten ved å levere selv eller ved å bestille henting av terracotta i kassen når man betaler.
Hvis ikke dette bestilles spesifikt må kunden selv levere terracotta og kasser innen 3 dager.
Hvis henting av terracotta ikke ble bestilt men allikevel ønskes, kontakt Roomservice AS direkte på telefon 22219050 eller på e-mail post@roomservice.no.
 
Vi er tilegjengelige på telefon mandag-fredag 09.00-16.00.
Alle e-mail-henvendelser besvares innen 24 timer på ukedager.
Vi kan ikke garantere mail-respons innenfor 24 timer i helger og på helligdager.